Handel i webshoppen - www.e-force.dk

I webshoppen har vi det samme store udbud af kabinescootere, reservedele, udstyr og tilbehør, som i den fysiske butik. Du kan også bruge webshoppen som inspiration og opslagsværk - der er masse af ideer at få og køretøjer at drømme om.

Når du handler i webshoppen, har du de samme rettigheder, som når du handler i butikken. Du kan betale med betalingskort, MobilePay Online eller ViaBill. Læs mere om dine rettigheder i vores handelsbetingelser.

Køb af kabinescooter afviger fra andre køb i webshoppen. Vi anbefaler, at du kontakter os i forbindelse med køb af kabinescooter. Der gælder særlige regler for forsendelse. Vi sender normalt varer i webshoppen med PostNord eller GLS. Mens kabinescootere forsendes med fragtmand. Vi gør opmærksom på, at vi kun laver serviceeftersyn, garantireparationer og andre reparationer på vores værksted i Aalborg. Eventuelle omkostninger i forbindelse med forsendelse er for egen regning.

Den låneservice, vi tilbyder, er også tilgængelig i webshoppen. Når du selv står for ansøgningen, skal du underskrive ansøgningen med NemID. Vi gør opmærksom på, at rådgivning vedrørende låneansøgning kun er tilgængelig ved personligt fremmøde i butikken i Aalborg.

Mangler du en kabinescooter, udstyr, tilbehør eller reservedele, som vi ikke har på hjemmesiden, har du spørgsmål eller søger råd, er du altid velkommen til at kontakte os på e-force@scooterland.dk. Du er også velkommen til at ringe i butikkens åbningstid.

 

E-Force by Scooterland
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV

Tlf.: 98189964
(tryk "1" for butik & køretøjer)
CVR-nr.: 27461131
Mail:
e-force@scooterland.dk

 

WEBDESIGN AF DIRECTIT