Kom forbi udstillingen i vores butik i Aalborg...

… og oplev Danmarks bedste kabinescooter og vores fantastiske mobility scootere

Du finder vores udstilling i butikken på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV - her har vi udstillet vores forskellige modeller - både kabinescooterne og mobility scooterne.

Du får en omfattende vejledning omkring den E-Force model du har interesse i, der sikrer, at du får netop den E-Force du vælger, dækker dine behov og ønsker. Personalets store viden om udstyr og tilbehør sikrer den perfekte og komplette oplevelse ved køb af E-Force. Dit nye køretøj er køreklar og indregistreret, når du afhenter det og værkstedet har monteret det ønskede udstyr og tilbehør. Sammen med din nye E-Force får du en grundig vejledning, der sikrer at du er klædt godt på til at komme afsted.

Udover en købsvejledning kan vi også være behjælpelige med at ansøge om og vejlede i finansieringsmuligheder - vi tilbyder blandt andet meget favorable rentefrie lån i samarbejde med Santander - læs mere om lånemulighederne her.

Læs om udstillingens, butikkens og værkstedets åbningstider her.

 

Y1

____________________________________________________

 Copyrighten på billederne, teksten (ordlyden) og formatering tilhører Scooterland - ønsker du at benytte dem, kontakt os venligst.

WEBDESIGN AF DIRECTIT