Om Scooterland & E-Force

Scooterland på K. Christensensvej 5 i Aalborg SV er et sted hvor udviklingen aldrig står stille - vi har været med helt fra starten af den moderne scooter-bølge med PGO og mange kender os for at være en scooter forhandler og - værksted, hvor der altid er god betjening, professionalisme og et smil på læben.

Men udover vores mangeårige scootersalg og værkstedsdrift har vi også importeret reservedele i mange år og dermed fået en stor ekspertise for og kendskab til import af bla. køretøjer, og i 2017 gik vi i gang og startede eventyret ud med en 12 måneders langt slag, som resulterede i at vi blev forgangsmænd og banede vejen for, at vores elektriske kabinescooter, som den første i Danmark, blev godkendt som lille knallert og derfor skal køres med gule nummerplader. Ud fra dette grundlag arbejder vi nu i dag og har for alvor startet kabinescooter bølgen i Danmark og med stor succes.

Det spring har resulteret i E-FORCE - en elektrisk kabinescooter uden sammenligning! E-FORCE er et brand, der altid er i vækst og vi udvikler hele tiden, for at sørge for at vi leverer det bedste produkt, uanset om det er til kunderne, forhandlerne eller de reservedele, der bruges i værkstedet.

DY800

 X3             X1

Det er ingen hemmelighed at når man har været vant til forbrændingsmotoren - som vi selvfølgelig stadig servicere og reparere i værkstedet - kan det synes som en stor udfordring at omstille sig til el, men hos Scooterland har omstillingen været et frisk pust, en ny og spændende verden og et håndværk som vi finder yderst spændende og vi sætter en ære i at hjælpe og vejlede vores kunder og forhandlere ind i denne "nye verden"...

Når du køber en E-Force får du hele pakken og vi er med fra start til slut - prøvekørsel og demonstration af køretøjet - husk vi har gratis fremvisning på din hjemme adresse - vejledning ved køb, hjælp med evt. finansiering, hjælp til at vælge udstyr eller tilbehør, hvis det er noget du har brug for samt levering af dit nye køretøj hjemme hos dig selv.

E-Force T408-3E-Force SCE-340Y1

Det er vigtigt at passe på sit køretøj og eftersyn er en meget vigtig del af dette og her er vi selvfølgelig behjælpelige - vi har et moderne værksted, der kender E-Force køretøjerne fra inderst til yderst. Værkstedet lave alle reparationer uanset om det er eftersyn, større reparationer, montering af ekstra udstyr og tilbehør eller skader. Vi kan altid få dig hurtigt afsted igen, for på Scooterlands reservedelslager findes alle reservedelene til E-Force, så uanset hvad kan vi være behjælpelige - både til kunder og forhandlere. Vi har altid tingene på lager...

Søger du noget - et køretøj, reservedele, udstyr eller tilbehør - som vi ikke har på hjemmesiden, eller som du ikke kan finde i butikken, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores personale, lige som du altid er velkommen til at kontakte os på e-force@scooterland.dk

 

E-Force by Scooterland
K. Christensensvej 5
9200 Aalborg SV

Tlf.: 98189964
(tryk "1" for butik & køretøjer og "3" for E-Force værksted)
CVR-nr.: 27461131
Mail:
e-force@scooterland.dk
 

____________________________________________________

 Copyrighten på billederne, teksten (ordlyden) og formatering tilhører Scooterland - ønsker du at benytte dem, kontakt os venligst.

WEBDESIGN AF DIRECTIT